CIRKUSVERKSTAN

Välkommen till cirkusträning hos Sundsvalls Stadscirkus

Cirkusverkstan

Sundsvalls Stadscirkus håller sina träningar i den lokal som heter Cirkusverkstan och ligger på Verkstadsgatan 2 i Skönsberg Sundsvall.

Cirkus Elvira

Stadscirkusen delar lokal med det etablerade företaget Cirkus Elvira. De är kända för sina omtyckta föreställningar med bland clownen Daff Daff och Sirkka Soop. Cirkus Elvira har lokalen under dagtid och på kvällarna håller Stadscirkusen i cirkusträning i lokalen.

Föreningen

Vissa älskar att baka, andra kan stå på händer och vissa kan räkna matte som i trolleri, men alla behövs! Oavsett vad just du är bra på är vi intresserad av att ha med dig i Sundsvalls Stadscirkus förening. Är du intresserad av att engagerad dig i föreningsarbetet så hör av dig till föreningens ordförande Thomas Jerbo. (070-2210918)

Sundsvalls Stadscirkus är en förening där styrelsen jobbar ideellt, vilket gör att vissa ärenden kan ta lite tid men vi gör alltid vårt bästa för att alla medlemmar ska trivas och utvecklas efter egen förmåga.

Lär känna styrelsen

Ordförande:
Thomas Jerbo
Kassör:
Ola Ölén
Sekreterare:
Nicolina Hanell
Ledamot:
Ella Bromée
Ledamot:
Hedvig Sätherberg
Ledamot:
Ebba Tellberg
Fikaansvarig:
Andreas Stickler
Webbansvarig:
Björn Norén
Är du nästa medlem i styrelsen?

Betalning

Betalningen för medlems- och träningsavgift och försäkring görs genom att sätta in pengar på bankgiro 586-6652, märk betalningen med namnet på den som tränar. Medlemsavgiften betalas bara en gång per år. Försäkringen betalas varje år och räknas från september.